Vanwege de gestegen kosten zijn we helaas genoodzaakt om de levervoorwaarden aan te passen. Daarom rekenen we nu een leverbedrag van € 4,50 aan. Gratis levering vanaf € 70.

Koffiesuggesties

Onze koffie van Caffè Vergnano is zeer geliefd bij onze klanten en daarom breiden we ons aanbod uit met drie nieuwe verwenkoffies. Hiervoor werken we met speciale siropen die rechtstreeks vanuit Italië komen, voor een extra volle smaak. Maak kennis met de verschillende smaken hieronder. 

Vanille Latte Macchiato

Een heerlijke mix van een zachte melkschuim, een espresso shot van Caffè Vergnano en afgewerkt met onze romige vanille siroop uit Italië! Dit is niet zomaar een latte macchiato, maar een waar verwenmomentje

 

Caramel Cappuccino

Drink jij het liefst een cappuccino? Laat ons jou dan blij maken met deze suggestie! Een mix van zachte melkschuim, een espresso shot van Caffè Vergnano en een heerlijk, volle caramelsiroop rechtstreeks uit Italië. Probeer jij hem uit bij je volgende bezoek? 

 

Chocolade Cappuccino Grande

Ook aan onze chocoladeliefhebbers hebben we gedacht! Bij deze Cappuccino Grande geniet jij van extra veel lekkere melkschuim, een espresso shot van Caffè Vergnano en een aangenaam vleugje chocoladesmaak. Deze verwenkoffie zorgt gegarandeerd voor een momentje van genot!

 

Personaliseer je koffie

Stel je liever je eigen verwenkoffie samen? 

Deze drie heerlijke siropen kan je ook zelf toevoegen bij een koffie naar keuze. Vraag ernaar bij je volgende bezoek aan je favoriete Bruno Foodcorner!