Gratis levering aan huis vanaf 20 euro! Mogelijk binnen een maximumafstand van 7 km. 

Suggesties

 

Suggestiepizza’s 

We hebben al heel wat verschillende pizza’s in ons assortiment, maar vanaf nu gaan we jou ook verrassen met suggestiepizza’s! Deze pizza’s zijn net wat specialer en ze zijn dan ook maar voor een bepaalde periode beschikbaar.

Pizza Athena

Heb jij je reisje naar Griekenland moeten afzeggen in de afgelopen periode? Geen probleem, wij brengen het vakantiegevoel naar jou toe met onze nieuwe Griekse pizza die rechtstreeks uit Athene komt. Een krokante pizza afgewerkt met Griekse toppings, waaronder feta voor de liefhebbers! 

Pizza Di Mare

Of zit je met je gedachten aan de zee? Dan is de nieuwe Pizza Di Mare misschien wel waar jij op zoek naar bent! Deze pizza is de ultieme mix van zeevruchten die je bij iedere hap dichter naar de kust toe brengt. Belegd met scampi’s, ansjovis, tonijn en mossselen. Krijg jij al trek?

Pizza Pollo Mix

Vind jij ook dat er geen betere combinatie bestaat dan BBQ, pikant en heel wat vlees? Dan hebben wij een uitdaging voor jou met onze nieuwe Pizza Pollo Mix. Een bodem van pikante BBQ-saus belegd met heel wat verschillende soorten kip en jalapeño pepers. Kan jij deze rijkelijk belegde pizza aan?

 

Suggestiebroodjes

Een broodje smos is simpel, maar lekker. Soms mag het echter wat specialer zijn! Wij stellen jou onze 3 nieuwe tijdelijke broodjes voor.

Spicy Pulled Chicken

Mag het voor jou graag pikant zijn? Dan moet jij dit nieuw broodje zeker geprobeerd hebben. Naast de heerlijke pikante BBQ-saus is dit broodje belegd met pulled chicken, rucola en zilveruitjes. Zowel koud al warm te verkrijgen. Enkel weggelegd voor de echte durvers!

 

Grieks Gezond

Hou jij het liever bij vegetarische broodjes? Naast het broodje veggie, bieden we nu een ook een Griekse variant aan die je helemaal doet wegdromen door de lekkere Zuiderse marinade! Samen met het speciale Tuscan Flat broodje komen de heerlijke ingrediënten perfect naar boven. Dankzij de feta kaas, de olijven en de zongedroogde tomaten waan jij je helemaal in Griekenland!

Broodje Brie

Heb jij ook een voorliefde voor kaas? Dan gaat dit broodje zeker jouw aandacht trekken! Dankzij de speciale Waldkorn Pyramide, smaakt het broodje Brie beter dan ooit. Naast Brie is dit broodje belegd met rucola, walnoten, honing en balsamico. Deze heerlijke smakencombinatie moet je geprobeerd hebben als echte cheeselover!

 

Tijdelijke donuts

Naast het vaste aanbod van donuts bieden we nu ook twee nieuwe tijdelijke donuts aan. Deze tijdelijke donuts zijn net wat specialer en dus perfect voor echte donutlovers!

The Brabandon

Binnenkort kleurt België weer helemaal zwart, geel en rood tijdens het EK voetbal! Om alvast in de sfeer te komen introduceren wij onze enige echte Brabandon. Deze donut is overgoten met overheerlijke Belgische chocolade en afgewerkt met funfetti in de Belgische driekleur. Supporteren was nog nooit zo lekker!

Ruffalo Cream

Smelt jij eerder voor witte chocolade? Dan is onze Ruffalo Cream de donut voor jou! Niet zomaar een donut, want deze is ook nog eens gevuld met overheerlijke Raffaelo© crème en afgewerkt met kokosschilfers. Om je vingers van af te likken!

4+1 GRATIS actie 

Moeilijk om een keuze te maken tussen deze twee overheerlijke donuts? Kom ze gewoon beiden uitproberen en profiteer ondertussen van onze 4+1 GRATIS actie op alle koeken en taartjes! Deze actie is geldig op alle donuts, koffiekoeken, taartjes, cookies, flappen en muffins. Laat het smaken!