Wegens veiligheidsmaatregelen zijn we genoodzaakt om onze foodcorners van te sluiten tussen 23:00-05:00 uur. Tanken aan de buitenpaal blijft 24/7 mogelijk.

Suggesties

 

Suggestiepizza’s 

We hebben al heel wat verschillende pizza’s in ons assortiment, maar vanaf nu gaan we jou ook verrassen met suggestiepizza’s! Deze pizza’s zijn net wat specialer en ze zijn dan ook maar voor een bepaalde periode beschikbaar.

Pizza Carbonara

Op deze manier heb jij nog nooit spek met eieren gegeten! Met onze nieuwste ‘Pizza Carbonara’ geniet jij van een heerlijke pizza, vol van smaak en belegd met knapperige spek, verse eieren, mozzarella, cheddar en goudse kaas. Van deze pizza geniet je niet enkel door de dag, maar ook gewoon in de vroege uurtjes als ontbijtpizza!

Pizza Melanzane

Niet zo’n fan van vlees op je pizza? Probeer dan zeker onze nieuwste veggie ‘Pizza Melanzane’. Een simpele pizza die vooral heel erg lekker is! Deze vegetarische pizza is belegd met aubergines, mozzarella en een heerlijke marinade van olijfolie, knoflook, peterselie en pili-pili schilfers.

Pizza Parma

Waan jezelf in Italië bij elke hap van onze nieuwste suggestie ‘Pizza Parma’. De bodem van deze pizza bestaat uit een laag mozzarella en is belegd met rucola, kerstomaten, Parmaham, pijnboompitten en heerlijke parmezaanse kaas. Een waar genot en zeker uit onze Italiaanse roterende pizzaovens!

 

Suggestiebroodjes

Een broodje smos is simpel, maar lekker. Soms mag het echter wat specialer zijn! Wij stellen jou onze 3 nieuwe tijdelijke broodjes voor.

Vegan Burger

Onze eerste Vegan Burger is een feit! Deze suggestie is er gekomen omdat we het belangrijk vinden dat niet-vlees eters ook kunnen genieten van een bezoekje aan hun favoriete Foodcorner. Hiervoor hebben we een ‘Vegetarian Butcher Burger’ tussen 100% vegan buns gestopt en belegd met vegan cheddar, groenten, tomaten ketchup en gebakken uitjes. Het resultaat is een sappige burger waar zelfs de grootste vleesliefhebber geen neen tegen zal zeggen! Een stuk gezonder dan de traditionele burger en... misschien zelfs lekkerder? 

Toscaanse Mortadella

Hou jij van simpel en lekker? Dan is onze nieuwe suggestie ‘Toscaanse Mortadella’ zeker iets voor jou! Een Tuscan Flat broodje dat belegd is met heerlijke Italiaanse Mortadella (speciaalworst uit Bologna), Provolone kaas en olijfolie. Deze verschillende ingrediënten vullen elkaar perfect aan en bezorgen jou een heerlijke hap!

 

Toscaanse Salami

Mag het voor jou het liefst zo pikant mogelijk zijn? Dan ga jij zeker blij worden van dit broodje! De ‘Toscaanse Salami’ is een Tuscan Flat broodje dat belegd is met speciale pikante Ventricina Salami, Provolone kaas en olijfolie. Toch liever een zachte salami? Duid dit makkelijk aan bij het online bestellen. Je proeft Italië op je bord bij dit broodje!

Toscaans Gezond

Hou je het liever bij vegetarische broodjes? Naast het klassiek broodje Veggie en onze Vegan Burger, hebben we nu ook een Toscaanse variant! De suggestie ‘Toscaans Gezond’ is een Tuscan Flat broodje dat belegd is met aubergines, buffelmozzarella en een heerlijke marinade van olijfolie, knoflook, peterselie en pili-pili schilfers. Een waar genot voor je smaakpapillen en dat helemaal vegetarisch!

 

Tijdelijke donuts

Naast het vaste aanbod van donuts bieden we nu ook twee nieuwe tijdelijke donuts aan. Deze tijdelijke donuts zijn net wat specialer en dus perfect voor echte donutlovers!

Color Sprinkles

Ben jij iemand die van kleuren houdt? Dan zal onze nieuwste suggestiedonut ‘Color Sprinkles’ ongetwijfeld jouw aandacht trekken! Deze kleurrijke donut is belegd met witte glazuur en versierd met knapperige hagelslag in regenboogkleuren.

Queen V

Hou jij van speciale donuts? Dan is deze koninklijke donut zeker iets voor jou! Onze nieuwste suggestiedonut ‘Queen V’ is gevuld met zachte vanillecrème en gehuld met heerlijke donkere chocolade en gele vanille strepen.

4+1 GRATIS actie 

Moeilijk om een keuze te maken tussen deze twee overheerlijke donuts? Kom ze gewoon beiden uitproberen en profiteer ondertussen van onze 4+1 GRATIS actie op alle koeken en taartjes! Deze actie is geldig op alle donuts, koffiekoeken, taartjes, cookies, flappen en muffins. Laat het smaken!