Het is feest! De uitbater trakteert bij Bruno Foodcorner! 

Bruno Foodcorner As, Oudsbergen, Tongeren en Maaseik hebben nieuwe uitbaters! Ter ere van dit nieuwe begin vieren we 4 weken feest en trakteren ze je op te gekke acties die je zeker niet wilt missen! Ga zeker eens langs en profiteer mee!

  • Actie 25/03 t.e.m. 31/03: Begin je dag goed met een GRATIS koffiekoek bij aankoop van een koffie!
  • Actie 01/04 t.e.m. 07/04: Trakteer jezelf op een Pizza Grande of Media en krijg er één GRATIS!
  • Actie 08/04 t.e.m. 14/04: Geniet van 20% korting op ALLE shopartikelen (uitgezonderd rookwaren, kansspelen en herlaadkaarten)!
  • Actie 15/04 t.e.m. 21/04: Verfris jezelf met een GRATIS drankje bij een heerlijk belegd broodje! (enkel blikjes & geen energiedranken)

Deze acties zijn exclusief beschikbaar in onze Bruno Foodcorner vestigingen in As, Oudsbergen, Tongeren en Maaseik, en gelden slechts voor een beperkte tijd.

Mis deze kans niet om te genieten van deze geweldige aanbiedingen. Breng een bezoek aan één van onze locaties of bestel online voor afhaling en/of levering.

Tot snel bij één van onze Bruno Foodcorners!

Actievoorwaarden

1. Inhoud actie

Group Bruno, gevestigd aan Kruisbosstraat 16 bus 21, 3740 Bilzen, lanceert een speciale actie ter gelegenheid van de nieuwe uitbaters en/of heropening van enkele foodcorners:

Acties:

  • Gratis koffiekoek bij de koffie
  • Pizza 1+1 volledig gratis
  • 20% korting op alle shopartikelen
  • Gratis drankje bij een broodje 

Actie 1: Gratis koffiekoek bij de koffie 

Deze actie is uitsluitend geldig bij aankoop van een koffie in Bruno Foodcorner vestigingen in As, Maaseik, Tongeren of Oudsbergen, en loopt van 25 maart 2024 tot en met 31 maart 2024.

Actie 2: Pizza 1+1 volledig gratis

Deze actie is uitsluitend geldig bij aankoop van een Pizza Grande of Media in Bruno Foodcorner vestigingen in As, Maaseik, Tongeren of Oudsbergen, en loopt van 1 april 2024 tot en met 7 april 2024. 

Actie 3: 20% korting op alle shopartikelen

Deze actie is niet geldig op rookwaren, kansspelen en herlaadkaarten. De actie is uitsluitend geldig in Bruno Foodcorner vestigingen in As, Maaseik, Tongeren of Oudsbergen, en loopt van 8 april 2024 tot en met 14 april 2024. 

Actie 4: Gratis drankje bij een broodje 

Deze actie is enkel geldig voor blikjes bij aankoop van een belegd broodje in Bruno Foodcorner vestigingen in As, Maaseik, Tongeren of Oudsbergen. De actie is niet van toepassing op energiedranken. De actieperiode loopt van 15 april tot en met 21 april.

2. Periode 

Deze wedstrijd loopt vanaf 25 maart 2024 tot uiterlijk 21 april 2024.

3. Doelgroep

De wedstrijd richt zich op iedereen.

4. Deelnamevereisten

Om deel te nemen aan de acties, moeten deelnemers zich exclusief wenden tot een Bruno Foodcorner vestiging in As, Maaseik, Tongeren of Oudsbergen. De deelnemers kunnen ook online genieten van de actie, maar dit is alleen mogelijk indien zij ervoor kiezen om bij het afhalen en/of laten leveren de vestiging in As, Tongeren, Maaseik of Oudsbergen te selecteren.