AED-toestel in alle Bruno Service Stations

29 juni 2017   Group BrunoBruno Service StationBruno FoodcornerBruno CarwashBruno Car RentalBruno Safe Parking

AED-toestel in alle Bruno Service Stations

Group Bruno wil zijn klantveiligheid sterk verbeteren. Om die reden besloten we om alle Bruno Service Stations te voorzien van een reanimatietoestel. Ook een training in het gebruik voor ons personeel nam plaats. We hopen uiteraard dat de inzet ervan nooit nodig is,, maar mocht iemand plotseling in de problemen komen, dan is het wel nuttig dat er een AED-toestel beschikbaar is. Hiermee leveren we een positieve bijdrage aan de Limburgse samenleving.

 

Volautomatisch toestel

Omdat een reanimatie een ingrijpende ervaring is, kozen we voor een toestel met een eenvoudige en volautomatische werking. De gebruiker dient enkel de instructies van de defibrillator te volgen en hoeft zelfs geen knop in te drukken om een schok af te geven. Zo kan iedereen, getraind of niet, een reanimatie opstarten in afwachting van de hulpdiensten.

Als iemand een plotselinge hartritmestoornis krijgt, is de eerste reactie van omstanders vaak om het alarmnummer 112 te bellen. De harde realiteit leert dat hulpdiensten vaak niet snel genoeg ter plaatse kunnen zijn. Snel ingrijpen is in zo’n situatie cruciaal: elke seconde telt. Hiermee versterken we onze maatschappelijke rol en willen we ongevallen vóór zijn.

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: